Eerst was er de campinggids, intussen is er een hele reeks producten op maat voor kampeerders. En natuurlijk internet. In 54 jaar groeide ACSI uit tot de campingspecialist van Europa. Ook in 2019 is actuele en betrouwbare informatie over kamperen, campings en camperplaatsen te vinden in gedrukte gidsen, op internet en op uw mobiele telefoon of tablet.

Het kantoorpand in AndelstACSI organiseert ook zelf kampeerreizen. Bijvoorbeeld de georganiseerde groepsreizen met eigen caravan of camper van ACSI Kampeerreizen. Online reserveren van kampeerplaatsen of boeken van accommodaties kan bij de campings van Suncamp holidays. Kijk voor meer informatie op de pagina met onze reizen.

Wij kunnen rustig zeggen: Wie aan kamperen denkt, denkt aan ACSI.

De geschiedenis van campingspecialist ACSI kent een aantal mijlpalen. In 1982 wordt kampeerspecialist ACSI zelfstandig uitgever. In de jaren daarna ontwikkelt het bedrijf zich zo, dat ACSI nu alle werkzaamheden die aan de druk van de campinggidsen vooraf gaan in eigen huis verricht. Onder andere redactie, vormgeving, dtp en drukvoorbereiding. Onze afdeling verkoop onderhoudt contacten met de campingeigenaren.

Vanaf 1983 is er de telefonische informatieservice. De (Nederlandstalige) lezers van onze gidsen en bezoekers van onze websites kunnen de ACSI-campinginspecteurs bellen voor een persoonlijk advies over een camping of de vakantieregio die de inspecteur bezocht heeft. In 1986 voegt ACSI in de campinggidsen aparte lijsten met wintersportcampings toe. In 1988 volgen naturistencampings en campings met voorzieningen voor mindervaliden. De toevoeging van een reserveringscoupon in diverse talen volgt in 1995. Vanaf 1999 richt ACSI zich meer en meer op de Europese markt met kampeerproducten en diensten.

In het nieuwe kantoorpand uit 2006Vanaf het nieuwe millennium verschijnt de ACSI Campinggids Europa niet alleen meer in het Nederlands, maar ook in het Italiaans en het Duits. Naast de algemene gids Europa voegt ACSI achtereenvolgens de Campinggids Benelux, de Campinggids Frankrijk en de Campinggids Zuid-Europa toe aan het pakket.

In 2004 neemt ACSI het initiatief voor CampingCard ACSI, een kortingskaart om te kamperen in het laagseizoen. CampingCard is binnen enkele jaren een begrip geworden onder kampeerders en het grootste en voordeligste kortingsproduct voor het laagseizoen. In 2019 kunt u met de kortingskaart terecht op ruim 3.400 campings in 21 landen. De bijbehorende gids verschijnt in 7 talen.

De campingspecialist van Europa investeert voortdurend in kwaliteitsverbetering van de producten en het gebruiksgemak voor onze klanten.

Vanzelfsprekend is de campinginformatie van ACSI ook te vinden op internet. De website www.eurocampings.eu is met miljoenen bezoekers per jaar zelfs de best bezochte kampeersite van Europa, te lezen in twaalf talen! U vindt er bijna 10.000 door ACSI geïnspecteerde campings, plus veel zoekmogelijkheden om snel de camping te vinden die bij u past.