Over ACSI

Wie zijn wij?

Bij ACSI houden we van kamperen. Die passie delen wij met miljoenen kampeerders uit heel Europa. Wij hebben ruim 55 jaar ervaring, maar zijn nog steeds jong van geest. Dat merk je aan de dynamiek op de werkvloer en onze verfrissende ideeën over kamperen en kampeervakanties. ACSI is een belangrijke speler op de Europese kampeermarkt en wij noemen ons met trots dé Europese campingspecialist.

Meer dan 150 mensen werken hier elke dag aan de ontwikkeling van nieuwe en het verbeteren van onze bestaande producten. In de zomermaanden gaan ruim 330 freelance inspecteurs voor ons op pad om 10.000 campings te inspecteren. Zij zijn onze bron van betrouwbare campinginformatie voor al onze kampeergidsen. Die informatie verschijnt niet alleen in onze kampeergidsen, maar vind je ook online terug op bijvoorbeeld www.Eurocampings.nl.

Maar we doen veel meer dan campings inspecteren. We organiseren ook bijzondere kampeerreizen (ACSI Kampeerreizen) en we bieden luxe campingvakanties aan op de mooiste campings van Europa (Suncamp). ACSI is een uitgever, maar dus ook een reisorganisator.

Met zoveel verschillende merken en producten hebben we ook kundige medewerkers nodig die voor kwaliteit staan. Herken jij je hierin en wil je veel leren en werkervaring opdoen bij een internationaal opererend bedrijf? Dan pas jij wellicht in ons hechte team van Customer Contact Center collega’s.

 • Studentenbaan Customer Contact Center

  ACSI
  • Parttime
  • 4 maanden geleden geplaatst
 • Mitarbeiter Customer Contact Center bei ACSI

  ACSI
  • Part-/fulltime
  • 7 maanden geleden geplaatst